De online omgeving van FytekPro

De online omgeving van FytekPro is de plek voor trainers en begeleiders. In de online omgeving krijg je een overzicht van alle data van de sporters die jij begeleidt. Alle gegevens kan je per sporters bekijken, maar je kan hen ook indelen in groepen. Vanaf de online omgeving kan je op maat gemaakte trainingsschema's, testen en huiswerkoefeningen aan sporters meegeven.

FytekPro App

De online omgeving is gekoppeld aan de FytekPro App. Via de online omgeving kan je op een eenvoudige manier sporters uitnodigen voor de FytekPro App. Jij kunt als trainer of begeleider in de online omgeving huiswerkoefeningen, trainingsschema's en sportspecifieke schema's meegeven. Dit kan aan één sporter, maar ook aan een geselecteerde groep. Deze sporters ontvangen dit op hun telefoon in de FytekPro app. Sporters kunnen hun trainingen beoordelen aan de hand van een aantal vragen. Deze resultaten kunnen vervolgens geanalyseerd worden in de online omgeving, waardoor je jouw sporters optimaal kan begeleiden.
Lees meer

Heeft een sporter een blessure of last van pijntjes? Dan kunnen zij dat via een plaatje en een omschrijving aangeven in het blessure logboek. Jij krijgt hier als trainer of begeleider direct een melding van. Ook kunnen sporters aangeven of sporten voor hen mogelijk is, of zij hiervoor in behandeling zijn en hoe lang het herstel ongeveer gaat duren. Uiteraard kan ook de fysiotherapeut gebruik maken van de online omgeving en de sporter huiswerkoefeningen meegeven. De sporter kan de app ook zelf downloaden in de App Store of Google Play Store

De mogelijkheden: