De FytekPro AppDownload gratis de app!


FytekPro in de App Store

FytekPro in de Play Store

Ga nu aan de slag met FytekPro en haal het beste uit jouw (top)sportcarrière.

Wil je harder, verder, sneller en beter presteren tijdens het sporten? En geeft het verbeteren van jouw prestaties en het winnen van wedstrijden jou ook een kick? Dan is de FytekPro app echt iets voor jou! Via logboeken houd je jouw trainer en begeleiders op de hoogte van trainingen en jouw lichamelijke gesteldheid. Met deze gegevens kunnen trainers en begeleiders een op maat gemaakt trainingsschema maken. Heb je last van een blessure? Dan kan je dit aangeven in de app en kan jouw trainer gerichte huiswerkoefeningen meegeven. Train je te veel? Dan liggen overbelastingsblessures op de loer en kan de FytekPro app jou en jouw trainer een blessure-alarm melding sturen. Ook kan je aan de slag met trainingsschema's en sportspecifieke schema's die jouw trainer meegeeft via de FytekPro app.
 

Welke functies kan je verwachten van de FytekPro app?

FytekPro App

Logboek

>> Bekijk screenshots
Dagboek
In het dagboek worden een aantal kernvragen gesteld. Deze kernvragen geven inzicht in jouw fysieke gesteldheid.
Training
Hier vul je in hoe jij de training vond gaan. Dit doe je aan de hand van een aantal vragen.
Wedstrijd
Hier vul je de omstandigheden van jouw wedstrijd in en hoe je het vond gaan.
Blessure
Heb je een blessure? Dan meld je dat in het blessure logboek. Je trainer krijgt hiervan een melding en kan daardoor rekening houden met de blessure.
FytekPro App

Mijn oefeningen

>> Bekijk screenshots
Hier staan speciale huiswerkoefeningen die de trainer of begeleider aan jou heeft meegegeven.
FytekPro App

Mijn trainingsschema's

>> Bekijk screenshots
Hier vind je de door jouw trainer of begeleider opgegeven trainingsschema's. Deze trainingsschema's hebben vaak een opbouw.
FytekPro App

Mijn sportschema’sHier vind je binnenkort sportspecifieke trainingen. Deze functie is nog niet beschikbaar in de BETA-versie.
FytekPro App

OverzichtOok is het binnenkort mogelijk om wekelijks een overzicht te ontvangen met al jouw trainingsgegevens. Dit kan ook over een specifieke periode met parameters die jij belangrijk vindt.