Ondersteuning voor sporters

Hoe kunnen we je helpen?

Heb jij de app gedownload en kom je er niet helemaal uit? Of heb je een aantal vragen? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen en uitlegvideo's van de FytekPro app. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact me je op.
 

Uitlegvideo's

1Algemene introductie de FytekPro App
2Dagboek invullen FytekPro
3 Training invullen FytekPro
4Wedstrijd invullen FytekPro
5Blessure invullen FytekPro
6Mijn oefeningen FytekPro
7Mijn trainingsschema's FytekPro
8Vragenlijst invullen FytekPro
9Herinneringen instellen FytekPro

Veelgestelde vragen

1Hoe werkt de FytekPro app?
FytekPro is een app voor sporters, trainers en begeleiders. De app zorgt voor optimale prestaties en blessurepreventies. Door in een logboek diverse gegevens in te voeren krijg jij al sporter of jouw trainer inzicht in jouw sportsituatie. Door het invoeren van deze cijfers kan overbelasting tijdig gesignaleerd worden en kan beter ingeschat welke belasting een sporter aan kan. Ook kan jouw trainer specifieke oefeningen of trainingsschema's sturen naar haar sporter.
2Kan ik de FytekPro app ook zonder trainer gebruiken?
Jazeker, je kan de app ook gebruiken zonder trainer. De app is ook gemaakt voor individuele sporters. De app kan ook jou veel inzicht geven in jouw prestaties en belastbaarheid. Ook kan je straks andere app's, zoals Garmin, Strava en Polar Flow, koppelen aan FytekPro. Dit zorgt voor een compleet overzicht. Ook willen we er na de BETA versie voor zorgen dat ook jij kan trainen met een trainer. Zo zal je specifieke trainingsschema's kunnen kopen voor een speciaal doel (zoals een marathon lopen) of een specifieke sport (bijvoorbeeld tennis). Ook kan je werken met een online coach.
3Waar kan ik de app downloaden?
De app kan je downloaden in de App Store en Google Play Store. Dit kan je uiteraard ook doen op jouw smartphone. Zoek dan in de store op 'FytekPro'. De app kan je overigens ook gewoon gebruiken op een laptop op computer. Zo kunnen sporters hier terecht. Trainers en begeleiders gaan naar deze pagina. Let op! De versie die je nu kan downloaden is een BETA versie.
4Waar kan ik inloggen?
Dit kan niet alleen via de app, maar ook via internet. Via internet heb je de beschikking over meer gegevens. Ook kunnen begeleiders en trainers via internet de trainingsschema's en huiswerkoefeningen voor de sporter invoeren en selecteren. Trainers en begeleiders loggen in op deze pagina.

Sporters kunnen hier inloggen.

Stel hier jouw vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.