Revolution Slider Error: Slider with alias begeleider-slider not found.
Maybe you mean: 'fytekpro-home' or 'slider-sporters' or 'slider-begeleiders' or 'ondersteuning' or 'slider-algemeen' or 'gebruikers-fytekpro'

FytekPro voor trainers en begeleiders

parallax background

Interesse in FytekPro?

Heb jij interesse in FytekPro? Vul dan nu jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van de FytekPro app. We streven ernaar om in mei 2017 een BETA versie uit te brengen. [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

De FytekPro online omgeving

Gegevensbeheer
 • Algemene gegevens
 • Intake gegevens
 • Geschiedenis
 • Medische noodzakelijke gegevens
 • Materiaal gegevens
 • Materiaal gegevens
 • Doelen
Agenda
 • Trainingen
 • In de toekomst is ook wedstrijd planning mogelijk.
Sportschema's
Training op maar gemaakt met name op conditie basis aan de hand van de parameters die gerelateerd zijn aan de sporter.
Trainingsschema's
Fitness gerelateerde schema’s als kracht training.
Huiswerkoefeningen
Specifieke huiswerk oefeningen die thuis uitgevoerd kunnen worden om basis motorische vaardigheden te verbeteren.
Vragenlijsten's
In de breedste zin van het woord, wanneer je een tussentijdse evaluatie wil doen kan je dit in één keer naar heel de groep toe sturen.
Testen's
Basis testen uitvoeren en deze monitoren in de FytekPro monitor.

FytekPro monitor

In de FytekPro monitor kunnen alle gegevens die de sporter op zijn FytekPro App invoert te zien zijn. Overigens zijn de gegevens die de sporter hier invult door jullie zelf aan te passen zodat er een tailor made App ontstaat. Om bepaalde zaken de signaleren hebben we wel bepaalde zaken die wij adviseren om erin te zetten anders kunnen we geen alarmering doen over eventuele risico signalen.
Dagboek
plaatje
Training
plaatje
Wedstrijd
plaatje, Hiermee kunnen ook alle uitslagen bijgehouden worden van eventueel individueel niveau of op team niveau.
Blessures
plaatje

Groepen

In de online omgeving is het ook mogelijk sporters in groepen in te delen. Op deze manier kunt u in één handeling een schema wat in de basis voor iedereen het zelfde is maar afhankelijk is van bijvoorbeeld de hartslag zone’s in éé keer naar alle sporters in die groep sturen. Daarna zou u eventueel de schema’s nog deels aan kunnen passen op individueel niveau.

Rollen en rechten

Een begeleidingsteam bestaat vaak uit meerdere mensen: Coach, trainer, verzorger, materiaal verzorger of bijvoorbeeld transport. Daarbij is het dus mogelijk dat de beheerder van het account aan al deze rollen rechten toe kan kennen. Waardoor iedereen alleen te zien krijgt wat echt voor hem van toepassing is. Hierdoor is het mogelijk om alle gegevens met betrekking tot de sporter in één systeem te plaatsen, en zo nooit meer iets kwijt te raken met betrekking tot een sporter.

De FytekPro App

De FytekPro App communiceert met de online omgeving van FytekPro. Wanneer sporters de App gebruiken kunnen de begeleiders deze ingevoerde data ook zien in de online omgeving. Tevens kunnen jullie de gegevens die gevraagd worden in de App beheren vanuit de online versie ven FytekPro.
parallax background

Koppelingen

Veel sporters zullen al verschillende App’s gebruiken om hun data op te slaan. Wij zijn van mening dat deze app’s niet volledig zijn. Maar door de gegevens van deze app’s aan te vullen met kernvragen wordt het totaal plaatje wel compleet en is optimale begeleiding mogelijk. De app’s of wearebles waar we als eerste mee willen koppelen zijn de volgende:

 • Garmin
 • Strava
 • Polar Flow

Welke functies kan je verwachten van de FytekPro App

Logboek

Dagboek
De inhoud van het dagboek is beheersbaar door het begeleidingsteam of zal bestaan uit een aantal kernvragen die inzicht geven in de gesteldheid van de sporter.
Training
Content
Wedstrijd
Content
Blessure
Content

Mijn oefeningen

Hiermee kan de begeleiding specifieke huiswerkoefeningen meegeven.

Mijn trainingsschema's

In de trainingsschema’s kunnen fitness achtige oefeningen met opbouw worden meegegeven.

Mijn sportschema’s

Hier zullen de sport specifieke trainingen staan.

Totalen

Wekelijks is het mogelijk om standaard op overzichten te ontvangen met de dingen die jij graag wilt zien. Daarnaast is het mogelijk om overzichten te zien van alle parameters die je belangrijk vindt over een specifieke periode.